Frances Vliet

Frances van der Vliet

Zwanenveld 71-54

6538 RG  Nijmegen

Mobiel: 0614700873

 

Derks GWW B.V.

De Vlotkampweg 75

6545 AE  Nijmegen

 

 

Nijmegen, 14 juni 2022.

 

 

Betreft: vacature Administratief medewerker.

 

 

Geachte heer / mevrouw,

 

Graag wil ik reageren op uw openstaande vacature van Administratief medewerker, welke ik gezien heb op de vacaturesite van Indeed.nl.

 

U bent op zoek naar een betrouwbare en betrouwbare administratief medewerker en ik ben op zoek naar een leuke en afwisselende administratieve baan. De werkzaamheden die genoemd worden in de vacature spreken mij erg aan en sommige zijn mij niet onbekend.

Zoals u kunt lezen in mijn CV heb ik vele jaren ervaring opgedaan met de administratieve verwerking van o.a. orders (inkoop en verkoop), facturen, pakbonnen en urenverantwoording van medewerkers. Verder heb ik ook ervaring met klantencontact. Mede daardoor ben ik ervan overtuigd de juiste vaardigheden en werkervaring in huis te hebben om deze functie met enthousiasme te kunnen bekleden waarbij de klant (intern en/of extern) centraal staat.

 

De gevraagde kennis en vaardigheden die nodig zijn voor deze functie zijn mij niet vreemd. Bovendien ben ik positief ingesteld en zeer gemotiveerd om nieuwe vaardigheden aan te leren (kortom: een juiste werkhouding). Verder ben ik iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Een starter ben ik niet meer en dat lijkt een “minpunt” tegenwoordig maar daar staan loyaliteit, meer ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel tegenover.

Ik ben fulltime en per direct beschikbaar.

 

Ik hoop dat ik u voldoende informatie heb gegeven om uw nieuwsgierigheid te wekken naar de persoon achter deze brief, zodat een persoonlijk gesprek de volgende stap zal zijn.

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Frances van der Vliet

 

 

Bijlage: Curriculum Vitae

 

 

  • Updated 6 maanden ago