Sophie Vles

Logo

administratief medewerkster

Beuningen (gld)

Beuningen, 21-06-2022

Betreft: Sollicitatie administratief medewerker

 

Geachte heer, mevrouw,

Via uw website zag ik uw vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een administratief medewerkster voor uw organisatie. Deze functie spreekt mij aan omdat ik het leuk vind om te zorgen dat de administratie op orde is en ik dienstverlenend ben ingesteld. De functie van administratief medewerker spreekt mij ook aan omdat het een functie betreft die aansluit met mijn werkervaringen bij diverse bedrijven. Waaronder ruime ervaring met microsoft pakket, en kan accuraat en snel werken onder druk.
Op mijn cv staat dat ik momenteel een opleiding doe, deze staat even op pauze. Wanneer ik een baan heb gevonden bij een leuke organisatie, zal ik hier blijven.

Bij Kieszon heb ik in mijn rol als administratief medewerkster ervoor gezorgd dat diverse processen binnen het team Operations goed verliepen, en heb werkinstructies gemaakt van diverse administratieve processen binnen Operations. Samen met mijn collega’s heb ik de LEAN methode verder uitgewerkt, en heb ik heel nauwgezet de opleverdocumenten gecontroleerd op veiligheid en juiste oplevering, en financiele gegevens doorgezet in het systeem AFAS.
Ik heb een ruime ervaring als administratief medewerkster met onder andere: bijhouden van digitale personeelsdossiers, VOG verklaringen in orde maken, klantgegevens bijhouden en controleren, vacatureteksten schrijven en cv’s van kandidaten selecteren. Deze ervaring heb ik bij diverse werkgevers opgedaan.

Naast mijn kennis en werkervaring zijn mijn sterke punten mijn enthousiasme, flexibiliteit, daadkracht en collegialiteit. Dit blijkt uit een niet-aflatende inzet in mijn vorige banen, de grote verscheidenheid in mijn werk, de bereidheid om alles aan te pakken, het tempo waarin dat gebeurt en de goede samenwerking met mijn collega’s. Mijn motto is: voor elk probleem is er een oplossing. Dat zoek ik graag uit en ik zorg ervoor dat uw administratie pico bello in orde is!

Wilt u meer weten over mijn motivatie en kwaliteiten? Ik kom ze graag in een kennismakingsgesprek toelichten. Een uitnodiging hiervoor zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

 

Sophie Vles

Klokkengieter 16
6641 GG Beuningen

 

 

Bijlage: curriculum vitae

 

  • Updated 5 maanden ago