Tonnie Schuiling

Tonnie Schuiling
Malderburchtstraat 294D
6535 NL Nijmegen

Nijmegen, 23 februari 2022

Geachte heer, mevrouw,

Via jullie site zag ik jullie vacature waarin u op zoek bent naar een Kipper chauffeur. Zeer geïnteresseerd las ik uw vacature en besloot direct mijn motivatiebrief te schrijven. Met volle enthousiasme solliciteer ik naar de functie Kipper chauffeur.

Ruim 38 jaar heb ik ervaring in transporten logistiek. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het vervoeren van producten, laden, lossen, klantcontacten en vrachtbrieven verzorgen. Ik maak werkzaamheden snel eigen en vind het belangrijk dat werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd. Ik ben een enthousiaste aanpakker, een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en dienstverlenend is. Dit zijn eigenschappen die mij kenmerken als persoon.
Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging gericht op mijn toekomst visie. Ik zie feedback als kans om te groeien als persoon en in mijn werkzaamheden. Ik ben uiteraard bereid om in een persoonlijk gesprek het een en ander verder toe te lichten. Ook sta ik open om een keer een dag(deel) mee te komen draaien, zodat er van beide kanten ervaren kan worden of er een klik is. Voor een uitnodiging ben ik bereikbaar op mijn mobiele nummer: 06-54696747 of via mail: tonnies@live.nl

Met vriendelijke groet,

Tonnie Schuiling

 

 

  • Updated 9 maanden ago