Wout ter Haar

Logo

Machinist mobiele en/of rupskraan (herintreder)

Heteren

Heteren, 20-05-2022

Beste mensen,

Ik ben Wout ter Haar, 51 jaar oud, woonachtig in Heteren, getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 1995 werk ik als zelfstandig ondernemer en heb in deze mooie jaren veel ervaring opgedaan op allerlei gebieden.

In 1995 heb ik een schoonmaakbedrijf opgericht, wat uitgroeide tot een succesvolle onderneming met 40+ medewerkers. In 2005 heb ik dit bedrijf verkocht en een nieuw bedrijf opgericht: Fit & Wellness Center Oosterbeek. Inmiddels is dit sportbedrijf uitgebreid tot 5 vestigingen en hebben 2 van mijn kinderen zich ontpopt tot meer dan allround medewerkers.

Vanaf het begin heb ik altijd met passie het ondernemer vak uitgeoefend. De laatste jaren is het mij echter zwaarder gaan vallen. Het is tijd om dit stokje door te geven aan mijn 2 volwassen kinderen.

Natuurlijk wil ik heel graag nog minimaal 16 jaar een leuke baan uitoefenen. Omdat ik in het begin van mijn werkend leven heel veel plezier heb beleeft aan het werk op mini- en (zo nu en dan) mobiele kraan heb ik de keuze gemaakt hier weer een baan in te zoeken. Bijscholing zal natuurlijk nodig zijn, dit is inmiddels 27 jaar geleden. Ik zou graag (gedurende een aanloopperiode) 2 dagen per week kosteloos meedraaien met een ervaren machinist op een mobiele en/of rups kraan om het vak (weer) onder de knie te krijgen. Uitgangspunt hierbij is dan wel, dat ik bij gebleken geschiktheid een dienstverband aangeboden krijg. Mijzelf goed genoeg kennende, weet ik dat ik de fijne kneepjes van dit vak makkelijk op zal pakken. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging!

In mijn vrije tijd klus ik graag. Met mijn handen werken vind ik leuk. Daarnaast vind ik het besturen van gemotoriseerde voertuigen altijd al erg leuk. Ik hou van uitdagingen, sta sterk in mijn schoenen en hou van humor. Ik kan snel en makkelijk schakelen in verschillende situaties en oplossingsgericht denken. Eigenschappen die daarnaast bij mij horen  zijn: positief, vrolijk, flexibel en soms ook volhardend. De digitale wereld spreekt mij minder aan. Ik kan uiteraard wel met computer programma’s werken maar heb hier geen binding mee. Ik ben een doener en wil graag actief bezig zijn. Computers zie ik meer als een hulpmiddel dan als de spil in de werkzaamheden.

Graag zou ik bovenstaande in een persoonlijk gesprek willen toelichten en bespreken of er mogelijkheden zijn om te herintreden als kraanmachinist. Ik hoop dan ook op een spoedig en positief antwoord.

Met vriendelijke groet,

Wout ter Haar

  • Updated 6 maanden ago