YB

Logo

KIPPER-CHAUFFEUR BEGINNEND

SCHIJNDEL

Na het lezen van uw advertentie op uw Internet site voelde ik mezelf meteen aangesproken en was mede hierdoor direct enthousiast. De idealistische doelstellingen en de gewenste eisen van uw bedrijf en met de zelfstandigheid in de aangeboden vacature spreken mij zeer aan en ben ik ook van mening dat ik de geschikte kandidaat ben voor deze baan.Ik ben fysiek sterk

Ondanks het feit dat ik tevreden ben met mijn huidige functie zou ik graag een nieuwe carriè€re stap willen maken.
Mijn studie heb ik met succes afgerond en heb diverse stages gelopen bij bedrijven . Mede hierdoor heb ik meerdere ervaringen opgedaan en daardoor ben ik breed inzetbaar. De kennis die ik hiermee heb vergaard is goed bruikbaar op de gevraagde vacature en wil graag verder studeren

Verder voel ik mezelf prettig in een werkomgeving met een collegiale sfeer en hard gewerkt wordt om betreffende doelstellingen te halen. Daar komt bij dat ik zelfstandig kan functioneren en stressbestendig ben.

Graag krijg ik de mogelijkheid om mijn motivatie, sollicitatiebrief en Curriculum Vitae toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet, Yakup B Demirel

 

HEBT GEEN ERVARING VOOR KIPPER-CHAUFFEUR OF VRACHTWAGENCHAUFFEUR WIL GRAAG LEREN ERVARING OP TE DOEN VOOR VRACHTWAGEN C KIPPER CHAUFFEUR..

wel bezit Rijbewijs C en Code95

  • Updated 10 maanden ago